loading...

Stavbno zemljišče v okolici Svetvinčenta

Stanje REZERVIRANO
V okolici Svetvinčenta se prodaja zazidljivo zemljišče, ki skupaj s sosednjimi kmetijskimi zemljišči tvori skupno površino skoraj 7.000 m2. Zemljišče ima odlično orientacijo, in sicer se nahaja na rahlem južnem pobočju in ker se nahaja na samem robu zazidljivega območja, na sosednjem zemljišču v smeri juga ni dovoljena gradnja.

 

6.704 m2

Zemljišče

 

15 km

Morje

 

230.000 €

Cena

 

34,31 €

Cena za m2

 

3%

Davek

 

40524

Koda

Ključne lastnosti

  • Mirna lega nedaleč od Svetvinčenta
  • Plaža 15 km
  • Fažana 15 km - Pula 17 km - Rovinj 27 km
  • Zazidljivo zemljišče 2.258 m2
  • Kmetijsko zemljišče 4.446 m2
  • Zemljišče 6.704 kvadratnih metrov
 

Opis

V okolici Svetvinčenta se prodaja zazidljivo zemljišče, ki skupaj s sosednjimi kmetijskimi zemljišči tvori skupno površino skoraj 7.000 m2. Zemljišče ima odlično orientacijo, in sicer se nahaja na rahlem južnem pobočju in ker se nahaja na samem robu zazidljivega območja, na sosednjem zemljišču v smeri juga ni dovoljena gradnja. Severni del zemljišča je namenjen gradnji in je že razdeljen na tri parcele.

Zemljišče se nahaja v bližini vseh pomembnih destinacij istrske regije, zaradi česar je idealno za tiste, ki želijo raziskati čudovite plaže, zgodovinske spomenike in bogato kulturno dediščino.

Kombinacija treh zazidljivih parcel in z njimi povezanih kmetijskih zemljišč ponuja številne možnosti za gradnjo, na primer, manjšega naselja z biološko pridelavo hrane ali konjeniškega posestva s počitniškimi hišami. Uživajte v okolici obilice oljčnih nasadov, vinogradov in kmetijskih posestev. To je priložnost za vse, ki cenijo pristno mediteransko vzdušje.

Za več informacij, dogovor o ogledu parcele ali dodatna vprašanja nas lahko kontaktirate na gsm. +385919386003 ali pišite na alesandro@portun.com.
slika 
slika
Pogled iz jugozahoda
slika
Pogled iz severovzhoda
slika
Pogled iz zahoda
slika
Pogled iz severovzhoda
slika
Pogled iz juga

3D Vizualizacija

Na severovzhodni parceli je predvidena enonadstropna hiša z bazenom

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
230.000 €
Cena
6.900 €
Informativni znesek davka na promet 3%
236.900 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto