loading...

Zemljišče v okolici Žminja

Stanje Nedavno dodano
Kombinirano zemljišče na robu tipične majhne vasi v osrednji Istri, nedaleč od Žminja, je idealno locirano na blagem južnem pobočju, dostop pa je omogočen direktno z asfaltirane ceste.

 

8.825 m2

Zemljišče

 

24 km

Morje

 

150.000 €

Cena

 

17,00 €

Cena za m2

 

3%

Davek

 

40532

Koda

Ključne lastnosti

  • Stavbno zemljišče za stanovanjsko rabo 1.385 m2
  • Zemljišče, ki je delno znotraj meja gradbenega območja 7.440 m2
  • Mirna lokacija v hribovitem delu Istre
  • Plaža 24 km
 

Opis

Kombinirano zemljišče na robu tipične majhne vasi v osrednji Istri, nedaleč od Žminja, je idealno locirano na blagem južnem pobočju, dostop pa je omogočen direktno z asfaltirane ceste.

Zemljišče obsega skoraj osem tisoč kvadratnih metrov, od tega je le manjši del predviden za gradnjo, zato je primerno za investitorje, ki želijo zgraditi eno ali dve hiši s pogledom na gozdove in travnike.

Lokacija

S povprečno 2.400 sončnimi urami na leto, okusno hrano in svetovno znanimi vini, nepozabno pokrajino, kolesarskimi možnostmi, očarljivimi obalnimi mesti in številnimi kulturno-zgodovinskimi znamenitostmi je Istra idealno mesto za življenje! V samem središču Istre, obdan z nežnim zelenjem in bogatimi rodovitnimi polji, se nahaja Žminj, središče trgovine in obrti, znan po bližnji jami Feštinsko kraljevstvo, konobah z izvirno istrsko kuhinjo in proizvodnjo tradicionalnih istrskih testenin. Povsem mirna, podeželska lokacija v notranjosti Istre, v bližini Žminja, kjer se nahaja zemljišče, je bogata z zanimivostmi in različnimi vsebinami:
Morje | Plaža 24 km
Storitve | Trgovina 3 km - Kavarna ali bar 3 km - Gostilna ali restavracija 3 km - Osnovna šola 3 km - Vrtec 3 km - Dom zdravja 16 km - Farmacija 3 km
Šport in zabava | Nogometno igrišče 3 km - Košarkaško igrišče 3 km
Bližnja mesta | Pazin 16 km - Rovinj 23 km
Promet | Vstop na avtocesto Žminj 5 km - Letališče Pula 44 km
Zanimivosti | Jama Feštinsko kraljevstvo 9 km - Pazinska jama 17 km

Foto galerija

slika
Pogled iz jugovzhoda
slika 
slika
Pogled iz juga
slika 
slika
Pogled iz severozahoda
slika 
slika 
slika 

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
150.000 €
Cena
4.500 €
Informativni znesek davka na promet 3%
154.500 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto