loading...

Rovinj, gradbeno zemljišče za eno hišo

Stanje Dodano pred dvema mesecema
Ta parcela je obkrožena družinskimi hišami na eni strani in gozdom na drugi strani, kar jo dela idealno za gradnjo večje hiše ali vile.

 

1.072 m2

Zemljišče

 

10 km

Morje

 

170.000 €

Cena

 

158,00 €

Cena za m2

 

3%

Davek

 

40545

Koda

Ključne lastnosti

  • Mirna lega v okolici Rovinja
  • Zemljišče 1.072 kvadratnih metrov
  • Rahlo zahodno pobočje
  • Odlična lokacija za gradnjo hiše z bazenom
  • Plaža 10 km
 

Opis

Ta parcela je obkrožena družinskimi hišami na eni strani in gozdom na drugi strani, kar jo dela idealno za gradnjo večje hiše ali vile. Nahaja se na nežnem zahodnem pobočju, dostop pa je mogoč s severovzhodne strani. Zemljišče ima pravokotno obliko, dimenzij približno 36 x 27 metrov, z skupno površino 1.027 kvadratnih metrov.

Oddaljeno le 10 minut vožnje od Rovinja in Bala, 20 minut od Vrsarja in pol ure od letališča Pula, je odlična izbira tako za bivanje kot za počitnice. V bližini poteka priljubljena kolesarsko-pešpot, ki vodi od Rovinja do Kanfanara, celotno območje pa je polno poljskih poti in gozdnih stez.

Parcela se nahaja znotraj gradbenega območja, kjer je dovoljena gradnja stanovanjskih stavb s pritličjem + prvim nadstropjem + podstrešjem. Dostopna pot je jasno označena na katastrskem načrtu, kar olajša postopek pridobitve gradbenega dovoljenja. Poleg tega se poleg te parcele prodaja še ena, velikosti 830 kvadratnih metrov, ki je prav tako primerna za stanovanjsko gradnjo.

Foto galerija

slika 
slika 
slika 

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
170.000 €
Cena
5.100 €
Informativni znesek davka na promet 3%
175.100 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto