loading...

Rovinj, projekt moderne vile

Stanje Dodano pred dvema mesecema
V mirni podeželski idili v občini Kanfanar, le 20 km stran od Rovinja, se prodaja zemljišče s projektom in gradbenim dovoljenjem za gradnjo moderne vile s tremi spalnicami.

 

967 m2

Zemljišče

 

20 km

Morje

 

185.000 €

Cena

 

191,31 €

Cena za m2

 

3%

Davek

 

40549

Koda

Ključne lastnosti

  • Mirna lokacija na robu majhne vasi
  • Plaža 20 km
  • 3 Spalnice | 3 Kopalnice | 1 Stranišče | 6 Postelj
  • Cona za sprostitev
  • Skimmer bazen 47,13 m2
  • Letna kuhinja 13,69 m2
  • Pogled na morje na obzorju
 

Opis

V mirni podeželski idili v občini Kanfanar, le 20 km stran od Rovinja, se prodaja zemljišče s projektom in gradbenim dovoljenjem za gradnjo moderne vile s tremi spalnicami. Ta sodobna vila izstopa po ravnih površinah, prostornih pokritih terasah in globoko zamaknjenih oknih z velikimi steklenimi površinami. Takšen koncept pozimi omogoča soncu ogrevanje hiše, poleti pa preprečuje neželeno pregrevanje. Veliki nadstreški nudijo tudi prijetno senco z veliko prostora za sprostitev in druženje.

Notranjost je moderno urejena in razdeljena na dve etaži, kjer je zgornja etaža s tremi velikimi spalnicami namenjena prenočitvam. Vse spalnice imajo lastno kopalnico, največja soba pa ima teraso z masažno kadjo. Iz tega nadstropja je v lepih sončnih dneh čudovit razgled vse do morja, ker pa je hiša orientirana na zahod, lahko že iz prvega nadstropja vidite sončni zahod v morje.

Pritličje je večinoma zavzemal masiven dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico ter dve pokriti terasi v skupni izmeri skoraj 70 kvadratnih metrov. V pritličju je predsoba, ena kopalnica, predsoba s stopniščem in pomožni prostori - tehnični prostor in pralnica.

Vila se nahaja na zemljišču velikosti 967 kvadratnih metrov, katerega večji del je namenjen za ozelenitev kot zelenica z bujno vegetacijo, obdana s kamnitim zidom. Ob vhodu na dvorišče je prostor za tlakovano parkirišče, s katerega vodi pot do vile. Bazen skupaj s prostorom za sončenje se nahaja na zahodnem delu nepremičnine, idealno lociran pred dnevno sobo.

Vila se nahaja na odlični lokaciji na mirni podeželski lokaciji, primerni za izlete v bližnji Rovinj, Limski zaliv, Bal in Svetvinčent. Trgovine in gostilne najdete v nekaj kilometrov oddaljenem Kanfanarju ali Žminju.

3D Vizualizacija

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
185.000 €
Cena
5.550 €
Informativni znesek davka na promet 3%
190.550 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto