loading...

Rovinj, projekt počitniške vile

Stanje Dodano prejšnji mesec
V mirnem podeželskem vzdušju v občini Kanfanar, le 20 km od Rovinja, vam ponujamo zemljišče s projektom in gradbenim dovoljenjem za gradnjo moderne vile s štirimi spalnicami.

 

2.536 m2

Zemljišče

 

20 km

Morje

 

220.000 €

Cena

 

86,75 €

Cena za m2

 

3%

Davek

 

40550

Koda

Ključne lastnosti

  • Mirna lega v okolici Kanfanara
  • Plaža 20 km
  • 4 Spalnice | 4 Kopalnice | 1 Stranišče | 8 Postelj
  • Pogled na morje na obzorju
  • Stavbno zemljišče za stanovanjsko rabo 1.065 m2
  • Gradbeno dovoljenje je bilo pridobljeno
  • Zemljišče se nahaja tik ob meji zazidljivega območja
 

Opis

V mirnem podeželskem vzdušju v občini Kanfanar, le 20 km od Rovinja, vam ponujamo zemljišče s projektom in gradbenim dovoljenjem za gradnjo moderne vile s štirimi spalnicami. To prostorno zemljišče, s površino več kot 2.500 m2, je idealno za gradnjo moderne vile z ravnimi linijami, prostornimi pokritimi terasami in okni z velikimi steklenimi površinami. Ta zasnova pozimi omogoča naravno ogrevanje hiše s sončno energijo, poleti pa preprečuje pregrevanje, hkrati pa zagotavlja prijetno senco in veliko prostora za sprostitev.

Notranjost vile je elegantno urejena in organizirana v dveh nadstropjih. V zgornjem nadstropju so tri prostorne spalnice, vsaka s svojo kopalnico, ki v sončnih dneh ponujajo čudovit pogled vse do morja. Glede na orientacijo proti zahodu lahko iz zgornje etaže uživate tudi v čudovitem sončnem zahodu v morje.

V pritličju vile je prostoren dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, ki se odpirata na več kot 50 kvadratnih metrov veliko pokrito teraso. Prav tako je v pritličju še ena spalnica, predsoba, savna s tušem, predsoba s stopniščem in pomožni prostori kot so tehnični prostor in pralnica.

Zemljišče se nahaja na robu gradbenega območja, s pogledom na zelene površine na severu - travnike, gozdove in polja. Ob vhodu na dvorišče je tlakovano parkirišče, do same vile pa vodi pot. Bazen skupaj s prostorom za sončenje se nahaja na zahodnem delu posesti, odlično pozicioniran poleg dnevne sobe. Na severnem delu zemljišča, izven meje gradbenega območja, je dovolj prostora za oljčni nasad ali manjši vinograd.

Ta vila se nahaja na idealni lokaciji v mirnem podeželskem okolju, idealnem za izlete v bližnje destinacije, kot so Rovinj, Limski zaliv, Bala in Svetvinčent. Trgovine in restavracije se nahajajo nekaj kilometrov stran v Kanfanarju ali Žminju.

3D Vizualizacija

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
220.000 €
Cena
6.600 €
Informativni znesek davka na promet 3%
226.600 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto